Recenzije trgovine

Ivana
2024-02-07

Kutija za krstenje

Iznimno sam zadovoljna kvalitetom, izgledom i brzinom izrade. Jako ljubazna i susretljiva gospoda Marijana. Hvala vam puno!

Je li vam ovaj komentar bio koristan? Da Ne
Goga
2024-01-24

Krizma

Odlično! Za svaku pohvalu i preporuku! Brzi, pouzdani, javljaju svaki korak, efikasni i naravno prekrasno obave svoj posao!

Je li vam ovaj komentar bio koristan? Da Ne
Anamarija
2023-04-25

Paket za pričest

Sve pohvale!Izuzetno sam zadovoljna sa stvarima koje sam narucila!Brzi,odgovorni,ljubazn i dostupni u svakom trenutku za svaka pitanja tokom cekanja paketa!Imali smo problemcic koji nije bio s njihove strane vec od strane dostavnog poduzeca,ali Darinobaby su dali najbolje od sebe da njihovu gresku isprave i time da ja budem zadovoljna,sto su i uspijeli :) <br /> Veselim se ponovnoj kupovini s Vama..<br />

Je li vam ovaj komentar bio koristan? Da Ne
Kristina Marinic
2023-02-05

Odusevljena!

Nedavno sam prvi put narucila personaliziranu Bibliju u nedostatku vremena sa hitnom izradom,kako sam imala poteskoca u narucivanju preko weba, odlucila sam to rijesit preko whatsapp aplikacije. Razgovor je tekao ok, poslala sam sve zahtjeve ,i tekst koji je bio dosta dug,i pitali su me da li je dug,pa sam promjenila u malo kraci,i posto sam ja mislila da ce taj tekst biti na drugoj strani a ne na naslovnoj gdje je ime i datum,doslo je do malog nesporazuma kad sam vidjela gotov proizvod,gospodja je pitala da li sam zadovoljna,ja sam rekla da je mi je malo sve prezbombano, ali da je ok sve.Ona je odmah ponudila da posalju novu Bibliju,nisam mogla vjerovat,rekli su da im je bitno da je kupac zadovoljan itd itd. Na kraju su poslali novu Bibliju,uz to malu krunicu,i 5% na iduci kupnju,u papirnatoj personaliziranoj vrecici,ja sam bila odusevljena! Hvala vam na svemu!!!

Je li vam ovaj komentar bio koristan? Da Ne
Carla
2023-01-16

Paket za krštenje

Divni ljudi koji vraćaju vjeru u ljude. Imali smo naručenu izradu krsnog paketa za našeg sina kod drugog proizvođača koji nam je otkazao 2 dana prije krštenja, javljam se prekrasnoj ženi iz Darina i objašnjavam situaciju na što žena VELIKOG SRCA pristaje "ugurati" nas među sve hitne izrade koje su imali i uljepšati nam dan. Mislim da je to zaista dovoljno da znate kakvi su to ljudi! ❤️<br />

Je li vam ovaj komentar bio koristan? Da Ne

Naša radionica