Dobro došli u BlaMar - mjesto gdje se posebni trenuci pretvaraju u nezaboravne uspomene!

Naša priča je priča obitelji koja s ljubavlju stvara personalizirane poklone za bebe i odrasle, posebno se ističući u izradi krsnih košuljica i svijeća.

Naša Obitelj: BlaMar je obiteljski posao, a svaki proizvod koji napravimo odražava toplinu, predanost i pažnju koju unosimo u svakodnevni rad. Kod nas, svaki član obitelji doprinosi svojim jedinstvenim umijećem kako bismo zajedno stvarali proizvode koji će dodati poseban dodir vašim važnim trenucima.

Izrada Personaliziranih Poklona: Izrađujemo personalizirane poklone s ciljem da svaki proizvod bude jedinstven poput trenutka koji obilježava. Bez obzira jeste li u potrazi za savršenim poklonom za novorođenče, krsnu svečanost ili poseban trenutak odrasle osobe, naša paleta proizvoda osigurava da pronađete nešto posebno.

Krsne košuljice i svijeće: Posebno smo ponosni na našu stručnost u izradi krsnih košuljica i svijeća. Svaka košuljica je pažljivo izrađena kako bi odražavala važnost i svečanost krštenja.

Od samih početaka motivi na krsnim košuljicama rade se vezom.

Naše kolekcije svijeća, ručno izrađene, stvaraju  svjetlost koja će osvijetliti vaše posebne trenutke.

Umjetnost Vezenja, Zlatotiska i Graviranja:  U našem stvaralačkom procesu koristimo tehnike veza, zlatotiska i graviranja kako bismo dodali osobni pečat svakom proizvodu.

Svaka nit, svaki zlatni otisak, svaki detalj gravure govori priču o pažnji i stručnosti koju unosimo u svaki proizvod.

BlaMar nije samo brend, već je to zajednica ljudi koji cijene ljepotu personaliziranih trenutaka. Pružamo vam priliku da podarite nešto posebno, nešto što će se čuvati i prenositi kroz generacije.

Hvala vam što ste dio naše priče, i radujemo se što ćemo vam pomoći u stvaranju dragocjenih uspomena.

Mi smo tu radi Vas i ukoliko niste sigurni što odabrati ili na koji način ukomponirati  proizvode koja poklon kutija je najbolja za proizvode koje želite slobodno nas kontaktirajte putem maila  narudzbe@blamar.hr  ili na društvenim mrežama FB ili Instagramu.

Radujemo se svakom Vašem upitu i svakoj Vašoj narudžbi.

                                                                        Vaš BlaMar